Indeling

Het in 2008 geheel gemoderniseerde huis van 175 vierkante meter is geschikt voor acht personen. Het is doelmatig en smaakvol verbouwd met gebruikmaking van solide materialen. Er zijn openslaande deuren vanuit de zitkamer naar de tuin, met schitterend vrij uizicht op het landgoed en de Kaapduinen. De entree is aan de achterzijde van het huis. Hier vinden we ook de houtopslag voor de haard met de hak- en zaagplaats, een kleine moestuin en een professionele jeu de boulesbaan (12 stalen ballen aanwezig).

Het huis beschikt over een enorme zitkamer met open keuken. Vanuit de zitkamer stap je op een groot zonneterras, waar aan het eind van de dag de zon prachtig ondergaat achter de duinen.

De moderne keuken vormt een onderdeel van de woonkamer. Er staat een professioneel vierpits gasfornuis met grote gasoven en een afzuigkap met hoog vermogen. Er is een vaatwasser, een ruime koelkast met vriezer, magnetron/heteluchtoven, koffiezetapparaat, broodrooster, tosti-apparaat en dergelijke.

Er zijn 4 slaapkamers met elk een eigen badkamer en een eigen separaat toilet.

  • De groene kamer heeft een tweepersoonsbed en openslaande deur naar een terras. Er zijn geen drempels tussen deze kamer en de woonkamer/keuken. Het huis is hierdoor “rollator-vriendelijk” maar in sommige gevallen niet “rolstoel-vriendelijk”. Bij twijfel neem dan eerst contact met ons op.
  • De rode en de blauwe kamer hebben elk een tweepersoons bed en openslaande deuren naar een sfeervolle binnentuin.
  • De vierde, de gele slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. Er is geen deur naar de tuin. De badkamer van deze slaapkamer heeft naast een douche tevens een groot ligbad.

Een kinderbed met 3D-matras en twee Stokke Tripp Trapp kinderstoelen zijn, indien gewenst, aanwezig.

Plattegrond:

plattegrond

 

Extra: Het ‘boshuis’
In onze houten schuur, die naast het huis tussen de bomen ligt, hebben wij een vijfde kamer gerealiseerd. Geschikt voor twee personen. Het is een bijzonder sfeervol mini-huisje geworden. Beneden een wastafel (warm en koud), een klein ijskastje en een waterkoker om als de huisbewoners nog slapen zelf alvast een kopje thee te kunnen zetten. Dan is er ook nog een toilet met doucheruimte. Via een (kind-veilig) trapje kan je naar het tweepersoons “bovenbed”.
Het is een echt klein zelfstandig bos-huisje geworden. Goed geïsoleerd en met centrale verwarming voor de wintermaanden.

Deze ruimte kan separaat bij het huis gehuurd worden (zie de drie laatste foto’s bij “FOTO’S” en dan “BINNEN”).

Let op: Het Boshuis wordt nooit zelfstandig verhuurd. Het kan alleen in combinatie gehuurd worden. Wanneer u het Boshuis niet erbij huurt is Kaapduinen dus altijd exclusief voor u als huurder.

En verder:

  • Er is een was/droogmachinecombinatie.
  • Er is een draadloos netwerk om overal in huis in te kunnen loggen op het internet.
  • Op de grote plasmatelevisie kunt u uw dvd’s bekijken of het nieuws volgen via de kabel.
  • Er is een geluidsinstallatie voor het luisteren naar de radio en het afspelen van tape’s, cd’s of mp3’s.
  • Daarnaast is er ook een JBL Sound-dock waarop u muziek af kunt spelen van uw zelf meegebrachte iPod of mp3-speler (ook via Blue-tooth).
  • Er staan vier goede fietsen tot uw beschikking die u kunt gebruiken. Op twee fietsen zitten op de stuurstang en bij het zadel “bo-blokken” gemonteerd waar standaard zitjes op passen. Een achteropzitje is op verzoek aanwezig.